DooN napisał(a):ostrzegalem ze ban bedzie, nie grasz od wczoraj wiec tez powinienes o takich rzeczach wiedziec... do tego Twoje statsiarstwo i momenty, w ktorych Twoj team przegrywa wychodzisz i Cie to juz nie interesuje... Skoro o tym wszystkim piszesz wiedziales co Cie czekac bedzie, nie ma napisane a admin to nie maszyna rzeby caly czas pisac, niektore rzeczy sa oczywiste. Zabiles z respa z premedytacja. nie byl to przypadek... Ja podtrzymuje swoja decyzje.
Nie ostrzegałeś ... Zabiłem i dostałem bana.
Tak zgada sie gram nie od dzisiaj, ale na tej mapie jak na innej mapie awp na krypcie jeszcze nie miałem przyjemności strzelać. A to że wiedzialem ? Nie wiedziałem dowiedziałem sie tego od Reavera bo zaraz po tym pisałem z nim.
Po 2 statsiarstwo ? Jakaś pomyłka, nie moja wina że tam gdzie gram często wygrywamy a jak już jakaś drużyna przegrywa i tak mnie ptb przerzuca. Jak jest paka biegne, jak leży pilnuje, przez mirko daje info a to że dobrze mi idzie ? Zazdrość ? Nie rozumiem kompletnie o co Ci chodzi ... A wychodzę bo widocznie nie mam czasu siedzieć na servie a po drugie są momenty gdy muszę wyjść a co w tym momencie robię naprawdę nie powinno Cie interesować kolego...
EDIT: Przykład wchodzą 2 nowe osoby na serva, zabijają z respa bo na "x" serverów można to robić a jeśli o tym nie wiesz to napisz PM wyśle ip.
Co robisz upominasz czy banujesz ? Banujesz, oczywiście łatwiej, ktoś przeklina upominasz, ktoś nie gra tp upominasz, zabiję cie to bez ostrzeżenia banujesz .
Głupie to i jeszcze raz powroce do rzekomo statsiarstwa,
Nikt procz Ciebie i kopi mi tego nie zarzucił. Zresztą nie wiem czy kopia robi to na poważnie bo często z tego żartujemy. Nigdy nie zostałem upomniany o brak gry TP, nigdy nie ponaglano mnie do paki itd. Wiec nie bardzo rozumiem o co Ci człowieku z tym chodzi.
EDIT2: A jasne że zabiłem z premedytacją, patrze stoi koleś równiez we mnie mierzy ...
Myśle sobie strzelać czy nie ? No ale czemu niby nie mam tego robić skoro w regulaminie nic o tym nie wpomniano, ostrzeżeń żadnych nie widziałem. Hmm, wiekszość serverów jak nie wszytskie z tego typu mapami to właśnie odrazu można strzelać...
A Permamenty ban za takie coś, to wybacz przesada.
Chyba naprawdę widzę że po prostu nie lubisz jak Cie bije

EDIT3: I jeśli Ci ulży Przepraszam Cie bardzo