Ban Doon

Miejsce na skł‚adanie skarg odnoś›nie naszego serwera. Bany, kicki, slay'e - zapraszam. Dział‚ moderowany tylko przez HA. Naleeży przestrzegać schematu pisania postów!

Moderator: kryptaTP

Regulamin działu
Temat: [admin/ban/kick] NICK TWOJ
Data: dd-mm-rrrr GG:MM
Nick: nick_jaki_miales_w_tym_czasie
STEAMID: podaj‡ swoje STEAMID!
Screen: jesli_masz_jakies_to_umiesc
Opis: opisz o co chodzi :)

Ban Doon

Postprzez bojaN86 » Pn lut 08, 2010 19:03

Temat: [Doon/ban perm] bojaN. condensed
Data: 08-02-2010 18:55
Nick: bojaN. condensed
STEAMID: 0:0:277153
Screen: Nie mam
Opis: Hello :)
Długo sie nie pisało...
Doon zbanował mnie po tym jak zabiłem go z respa na mapie, awp_idnia :D
W sumie 2 za jednym zamachem + Reaver :mrgreen:

Dobra po pierwsze gdzie jest taka zasada że nie mogę bić z respa ?
Gdzie takie coś pisze ?
Po drugie jeśli już pisałeś o tym w trakcie trwania mapy, upewnij się że byłem wtedy na servie...
Po 3 nie ma takiej zasady, nie było mnie na servie jak to pisałeś dlatego też proszę mnie odbanować.
Jak już macie zamiar za takie coś dawać bany to obowiązkiem jest zawiadomienie o tym gracza w jakiś sposób...
Ja tak długo gram na tym servie, ale na takiej mapie jeszcze nie grałem

Rozumiem dałbyś na 5-10 minut bo faktycznie nie ma tego w zasadach, ale mogłem widzieć jak pisałeś. Ale nie było mnie na servie jak to pisałeś, nie ma tego w zasadach dałeś mi perma ...

Troszkę niepoważne, naprawdę :mrgreen:
Chyba że bałeś się że Cie tam za ostro pokaram :D hehe to wtedy rozumiem, twoje zagranie :mrgreen: Nie no to już w żartach, bez stresu ^^

EDIT: Pozdrawiam :D :mrgreen:
bojaN86
Szeregowy
Szeregowy

Online: 1d 5h 23m 31s

Re: Ban Doon

Postprzez DooN » Pn lut 08, 2010 22:02

ostrzegalem ze ban bedzie, nie grasz od wczoraj wiec tez powinienes o takich rzeczach wiedziec... do tego Twoje statsiarstwo i momenty, w ktorych Twoj team przegrywa wychodzisz i Cie to juz nie interesuje... Skoro o tym wszystkim piszesz wiedziales co Cie czekac bedzie, nie ma napisane a admin to nie maszyna rzeby caly czas pisac, niektore rzeczy sa oczywiste. Zabiles z respa z premedytacja. nie byl to przypadek... Ja podtrzymuje swoja decyzje.
Zapraszam do mej radosnej tworczosci :)
http://doon.digart.pl/digarty/
DooN
kryptaTP
kryptaTP

Online: 4d 10h 31m 51s

Postprzez bojaN86 » Pn lut 08, 2010 22:29

DooN napisał(a):ostrzegalem ze ban bedzie, nie grasz od wczoraj wiec tez powinienes o takich rzeczach wiedziec... do tego Twoje statsiarstwo i momenty, w ktorych Twoj team przegrywa wychodzisz i Cie to juz nie interesuje... Skoro o tym wszystkim piszesz wiedziales co Cie czekac bedzie, nie ma napisane a admin to nie maszyna rzeby caly czas pisac, niektore rzeczy sa oczywiste. Zabiles z respa z premedytacja. nie byl to przypadek... Ja podtrzymuje swoja decyzje.

Nie ostrzegałeś ... Zabiłem i dostałem bana.
Tak zgada sie gram nie od dzisiaj, ale na tej mapie jak na innej mapie awp na krypcie jeszcze nie miałem przyjemności strzelać. A to że wiedzialem ? Nie wiedziałem dowiedziałem sie tego od Reavera bo zaraz po tym pisałem z nim.
Po 2 statsiarstwo ? Jakaś pomyłka, nie moja wina że tam gdzie gram często wygrywamy a jak już jakaś drużyna przegrywa i tak mnie ptb przerzuca. Jak jest paka biegne, jak leży pilnuje, przez mirko daje info a to że dobrze mi idzie ? Zazdrość ? Nie rozumiem kompletnie o co Ci chodzi ... A wychodzę bo widocznie nie mam czasu siedzieć na servie a po drugie są momenty gdy muszę wyjść a co w tym momencie robię naprawdę nie powinno Cie interesować kolego...

EDIT: Przykład wchodzą 2 nowe osoby na serva, zabijają z respa bo na "x" serverów można to robić a jeśli o tym nie wiesz to napisz PM wyśle ip.
Co robisz upominasz czy banujesz ? Banujesz, oczywiście łatwiej, ktoś przeklina upominasz, ktoś nie gra tp upominasz, zabiję cie to bez ostrzeżenia banujesz .
Głupie to i jeszcze raz powroce do rzekomo statsiarstwa,
Nikt procz Ciebie i kopi mi tego nie zarzucił. Zresztą nie wiem czy kopia robi to na poważnie bo często z tego żartujemy. Nigdy nie zostałem upomniany o brak gry TP, nigdy nie ponaglano mnie do paki itd. Wiec nie bardzo rozumiem o co Ci człowieku z tym chodzi.

EDIT2: A jasne że zabiłem z premedytacją, patrze stoi koleś równiez we mnie mierzy ...
Myśle sobie strzelać czy nie ? No ale czemu niby nie mam tego robić skoro w regulaminie nic o tym nie wpomniano, ostrzeżeń żadnych nie widziałem. Hmm, wiekszość serverów jak nie wszytskie z tego typu mapami to właśnie odrazu można strzelać...

A Permamenty ban za takie coś, to wybacz przesada.

Chyba naprawdę widzę że po prostu nie lubisz jak Cie bije :mrgreen:
EDIT3: I jeśli Ci ulży Przepraszam Cie bardzo
bojaN86
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez slyboots » Wt lut 09, 2010 1:30

bojaN86 napisał(a):Hmm, wiekszość serverów jak nie wszytskie z tego typu mapami to właśnie odrazu można strzelać...

To musi być interesująca rywalizacja jak mozna walić z respa... 3 sekund i po rundzie i wygrywa ten kto miał lepszego respawna -.-

hm... wiesz.. rozumiem to ze mozesz sie czepiać o to ze nie ma nic regulaminie na ten temat mozesz sie odwoływać do innych serwerów gdzie jest inaczej, mozesz sie nawet powoływać na konstytucje...
tylko pomyśl... tak na zdrowy rozsądek czy to ma sens ?

Przecież wystarczyło chwile pomyśleć zanim sie zrobiło coś głupiego.. zastanowić sie czy warto.. Proces myślenia trwa znacznie szybciej niż naciśnięcie spustu.. (przynajmniej na ogół).
Po kiego grzyba musiałeś to zrobić ?? Gdzie logika ? gdzie sens ?
A jak ktoś mierzył co by ci szkodziło raz zginąć i przekonać sie jak to jest traktowane na serwie przez adminów, tyle ze ty chciałeś sie przekonać na własnej skórze no i oto masz co chciałeś..
Skoro byłeś taki ciekaw co sie stanie to nie dziw sie ze teraz jesteś w takiej sytuacji
slyboots
kryptaTP
kryptaTP

Online: 3d 15h 34m 23s

Postprzez bojaN86 » Wt lut 09, 2010 8:04

slyboots napisał(a):
bojaN86 napisał(a):Hmm, wiekszość serverów jak nie wszytskie z tego typu mapami to właśnie odrazu można strzelać...

To musi być interesująca rywalizacja jak mozna walić z respa... 3 sekund i po rundzie i wygrywa ten kto miał lepszego respawna -.-

hm... wiesz.. rozumiem to ze mozesz sie czepiać o to ze nie ma nic regulaminie na ten temat mozesz sie odwoływać do innych serwerów gdzie jest inaczej, mozesz sie nawet powoływać na konstytucje...
tylko pomyśl... tak na zdrowy rozsądek czy to ma sens ?

Przecież wystarczyło chwile pomyśleć zanim sie zrobiło coś głupiego.. zastanowić sie czy warto.. Proces myślenia trwa znacznie szybciej niż naciśnięcie spustu.. (przynajmniej na ogół).
Po kiego grzyba musiałeś to zrobić ?? Gdzie logika ? gdzie sens ?
A jak ktoś mierzył co by ci szkodziło raz zginąć i przekonać sie jak to jest traktowane na serwie przez adminów, tyle ze ty chciałeś sie przekonać na własnej skórze no i oto masz co chciałeś..
Skoro byłeś taki ciekaw co sie stanie to nie dziw sie ze teraz jesteś w takiej sytuacji

I Dla Ciebie oczywiście normalne jest że za takie coś perm tak ? haha
Nie no nie wiem czy się zacząć smiać czy płakać

EDIT: I nie byłem ciekaw co sie stanie, bo jak bym był ciekaw to bym go nie zabił jakbym miał jakieś wątpliwośći.A tak byłem pewien że nic sie nie stanie. Więc Twoje pytania, wątpliwości znaczy zostały rozwiane.
Zresztą nawet jak ja bym zginął, i ktoś dostałby bana za takie coś to i tak i tak pytałbym sie jaka w tym sprawiedliwość. Bo dostać kicka rozumiem ale perma, to jest to naprawdę śmieszne. Tyle w Temacie, ja już się więcej tłumaczyć nie będe bo i mysłe że w temacie wyraziłem sie jasno :)

Pozdrawiam

EDIT2:
Tak na gorąco po powrocie z pracy. Prosiłbym o nie udzielanie sie w temacie osób postronnych nie zamieszanych w zaistaniła sytuację, a jak już jest taka potrzeba wolałbym poczytać coś bardziej wnoszącego do tej sprawy.

Czekam na decyzje admina w tej sprawie. Mam tylko nadzieję, zostaje mi tylko mieć nadzieję że zostane odbanowany, i ta sytuacja dla nowych graczy bądź tych co tutaj jeszcze nie grali będzie w jakiś jaśniejszy sposób wytlumaczona.
bojaN86
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez bojaN86 » Cz lut 11, 2010 15:41

Halo Panowie zajmiecie sie tą sprawą ?
Codzień jesteście wiec proszę o jakąś dlaszą decyzje w tym temacie
bojaN86
Szeregowy
Szeregowy

Postprzez Niechybny » Cz lut 11, 2010 16:13

Gracz bojaN. condensed
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:277153
Adres IP 78.88.158.153
Zbanowany 08-02-2010 - 18:52
długość bana 1440 minut
Wygasa 09-02-2010 - 18:52 (już wygasł)
Powód strzelanie z respa na avp_map!!
Zbanowany przez admina ncm*absit! (doon)
Zbanowany na serwerze krypta.pl | TeamPlay 1.6 | VAC2
Ktoś już go zdjął.....
Obrazek
Niechybny
kryptaTP
kryptaTP

Online: 1d 9h 48m 6s

Postprzez Copy » Cz lut 11, 2010 16:50

a raczej mina ;]
Glupoty nie sieja , sama rosnie
Copy
Kapitan
Kapitan

Online: 1d 22h 47m 12s

Postprzez Niechybny » Cz lut 11, 2010 16:54

Jak minął jak był perm?
Obrazek
Niechybny
kryptaTP
kryptaTP

Online: 1d 9h 48m 6s

Postprzez bojaN86 » Cz lut 11, 2010 17:21

A to Przepraszam, nie wiedziałem
W Konsoli pisało że ban permamentny więc nie wiedziałem

W takim bądź razie dziekuję za unban, i proszę o to aby reguły servera wspomniały coś o takim przypadku i żeby nowi gracze bądź też Ci niedoinformowani mogli sie o tym gdzieś dowiedzieć ;)

Dziekuje za uwagę

Pozdrawiam, Temat do zamknięcia :)
bojaN86
Szeregowy
Szeregowy

Powrót do Skargi CeeSowe!