Wyrzuca do Windowsa

Masz problemy z grą…? Nie wiesz co zrobić‡? Wali Ci się™ świat? Opisz je tutaj, postaramy udzielić Ci niezbędnej pomocy!

Wyrzuca do Windowsa

Postprzez grzyb » Śr sty 06, 2010 15:54

Na wstepie pragne powitac wszystkich starych wyjadaczy bo dawnosmy sie nie widzieli ;) (mysle ze pozwolicie mi na ten drobny offtop)

Ale wracajac do sprawy - mialem dluuuuuuga przerwe i wczoraj ponownie wrocilem do gry ale pojawil sie drobny problem z klientem. Mianowicie smiga mi wszystko ladnie, laczy sie z serwem, gram chwile - czasem krotsza, czasem dluzsza i wywala mnie nagle do Windowsa bez zadnego komunikatu o bledzie ani zadnej innej infromacji. Ktos poradzil mi zeby usunac blob'a ale nic to nie dalo - jakies pomysly?
grzyb
Szeregowy
Szeregowy

Online: 16m 10s

Re: Wyrzuca do Windowsa

Postprzez Spox[Endriu] » Cz sty 07, 2010 13:09

Miałem takie przypadki z inną steamową aplikacją. Pomógł mi wtedy registry booster. Sprawdza blędne wpisy w rejestrze, zwykle taką sytuację masz kiedy Twoja aplikacja źle rezerwuje pamięć i garbage collector ją zwalnia. Nie ma wtedy komunikatu błędu.

Jeśli registrybooster Ci tego nie naprawi to może czekać cię reinstalacja min. Steam a może nawet windy.
Spox[Endriu]
kryptaFORUM
kryptaFORUM

Online: 13h 58m 52s

Powrót do Problemy z grą